Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Το πάρτυ της Χιονάτης

Πόσο ωραίο είναι να είσαι σπίτι ενώ τα παιδιά είναι στο σχολείο;
Το σπίτι μοσχομυρίζει γεμιστά, το μπάνιο καθαρίστηκε, τα ρούχα σιδερώθηκαν και τα πατώματα σκουπίστηκαν. Πρόλαβα και μια μικρή βόλτα να μαζέψω λίγο ήλιο και μου περισσεύει χρόνος για μια ανάρτηση.

Η Χιονάτη που λέτε είναι ένα πάρτυ που έκανα πριν πολύ καιρό και είναι ένα από τα αγαπημένα μου.


Προσπάθησα να ενσωματώσω όλα τα στοιχεία του παραμυθιού. Σαν κεντρικό κομμάτι είναι τα κλαδιά με τα μηλαράκια που έφτιαξα από κυψελωτό χαρτί αλλά και οι μαγικοί καθρέφτες. Μπροστά από τη "μηλιά" έβαλα μια άμαξα με τη Χιονάτη μέσα - παιχνίδι που είχε η μικρούλα.


 Επίσης έφτιαξα ένα φαναράκι μήλο, με παίδεψε πολύ αλλά τα κατάφερα!


Τα μήλα κυριάρχησαν στο χώρο, άλλωστε είναι και το κλειδί του παραμυθιού. Αλλά δεν ξέχασα και τους νάνους, χωρίς αυτούς τι θα έκανε η Χιονάτη;



Να και μια Χιονάτη που έγινε βάση για τα γλειφιτζούρια!


Χιονάτη σε κάδρα, Χιονάτη σε διακοσμητικά αλλά σε σακουλάκια που δόθηκαν ως δώρο στα παιδιά.


Πάνω από το μπουφέ έβαλα μια γιρλάντα με το όνομα της εορτάζουσας σε χαρτόνια που είχαν φυσικά σχέδια με μήλα. Το ωραίο είναι ότι η γιρλάντα αυτή διακοσμεί το δωμάτιο της μικρής και χρησιμοποιείται κάθε χρόνο στα γενέθλια της.


Επίσης έφτιαξα ένα μαγικό καθρέφτη για να φωτογραφίζονται τα παιδάκια. Η κακιά μάγισσα ήταν εκεί για να προσφέρει μήλα στα παιδιά.


Και που λέτε, το συγκεκριμένο πάρτυ είχε επιλέγεί από το catch my party ως "πάρτυ της ημέρας". Ημουν πολύ χαρούμενη για αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου