Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ιππότες και Δράκοι

Τι αγοράκια θα ήμασταν αν δεν μας άρεσαν οι ιππότες; Και μάλιστα εκείνοι οι γενναίοι που πολεμούν τους δράκους.
Αυτό το θέμα το ετοίμαζα πολύ καιρό και ευτυχώς άρεσα στα πιτσιρίκια πολύ.
Τα πάρτυ μας γίνονται πάντα στο σπίτι μας, οπότε στολίζω πάντα την είσοδο για να υποδεχτούμε τα παιδάκια όπως πρέπει και να μπουν στο κλίμα-θέμα του πάρτυ μας. Στην πόρτα έβαλα μια ασπίδα με έναν πράσινο δράκο.






Ο δράκος αυτός είναι μαγικός, έχει ένα κόκκινο ρουμπίνι για μάτι.




Επίσης στόλισα την παπουτσοθήκη με ιπποτικά ποτήρια στολισμένα πετράδια, ένα φαναράκι να φωτίζει το δρόμο των ιπποτών και σε ένα καλάθι έβαλα τα δωράκια που θα έπαιρναν τα παιδάκι φεύγοντας.





Αυτό είναι το προσκλητήριο, έχουν και οικόσημο!





Στο σαλόνι κρέμασα μπαλόνια από το ταβάνι και στον τοίχο πάνω από το μπουφέ κόλησα ροζέτες.




Αυτός είναι ο μπουφές μας. Τα φαγητά απλά: τυροπιτάκια, σαντουιτσάκια κεφτεδάκια και σνιτσελάκια που τα είχα ονομάσει φτερά δράκου. Τα κεκάκια έχουν άρωμα λεβάντας και μωβ σαντιγί.







Η τούρτα μας ήταν πολύ απλή σε εμφάνιση αλλά πεντανόστιμη. Να΄ναι καλά ο ζαχαροπλάστης γείτονας.




Και πως απασχολείς 20 παιδάκια; Έφτιαξα ασπίδες από χοντρό χαρτόνι και τους έδωσα υλικά για να τις στολίσουν όπως ήθελαν. Φυσικά τις πήραν σπίτι τους.

Περάσαμε υπέροχα.



   

2 σχόλια:

  1. Πολλές ομορφιές ετοίμασες για τους μικρούς σου ιππότες! Να τους χαιρεσαι! Το θέμα σας πολύ πρωτότυπο. Αν κ μπορεί να φαντάζει προφανές για θέμα αγορίστικου πάρτι, δεν το έχω ξαναδεί. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Είναι ένα θέμα που το δούλευα σχεδόν ένα χρόνο όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό και νιώθω πως τα κατάφερα.

      Διαγραφή