Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΣΙΝΕΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Φέτος το πάρτυ των παιδιών είχε ως θέμα το σινεμά και προσπάθησα να δημιουργήσω ατμόσφαιρα κινηματογράφου. Τύπωσα προσκλητήρια και εισιτήρια, toppers για τα φαγητά και φυσικά ετικέτες για τα νεράκια τους όλα με το λογότυπο movie night.



Αντί μπουφέ τοποθέτησα τα φαγητά σε μια μικρή ραφιέρα που έντυσα με κόκκινο χαρτί.Γιρλάντες με αστέρια και φουντίτσες κρεμάστηκαν δεξιά και αριστερά της ραφιέρας.Τα φαγητά απλά για να μπορούν τα παιδιά να τρώνε στο σκοτάδι, χοτ ντογκς, πίτσα, τυροπιτάκια και μπιφτεκάκια. Και φυσικά ποπ κορν,σινεμά χωρίς ποπ κορν δεν γίνεται.Για τα χοτ ντογκς είχα πάρει αυτό το πανέμορφο stand από το happy teapot.



Τύπωσα και μερικά καπέλα, φιόγκους και μουστάκια για παίξουν τα παιδιά μέχρι να αρχίσουμε την ταινία.


 
Πάνω από τη ραφιέρα έβαλα ένα κινηματογραφικό φιλμ με πρωταγωνιστές τα παιδάκια μου αλλά και τον παππού μου ο οποίος είχε υπαίθριο κινηματογράφο στο χωριό.Από αυτόν άλλωστε κληρονόμησα και τη μηχανή προβολής.Η κλακέτα έδωσε την έναρξη του πάρτυ.



Πίσω από τη ραφιέρα ένα λευκό σεντόνι κάλυπτε τα λαμπάκια που έδιναν το φωτισμό κατά την προβολή της ταινίας.


Για πρώτη φορά έφτιαξα την τούρτα μόνη μου. Προσπάθησα να φτιάξω ένα κουτί ποπ κορν.Όλοι με κορόϊδευαν λέγοντας μου ότι είναι η τούρτα του Ολυμπιακού! Του χρόνου θα την φτιάξει το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς για σίγουρο αποτέλεσμα.


Το αστείο είναι πως και εμείς οι γονείς καθήσαμε στον ίδιο χώρο με τα παιδιά και χαζεύαμε την ταινία απολαμβάνοντας κρασάκι με μεζεδάκια στο ημίφως.
Το απολαύσαμε όλοι-μικροί και μεγάλοι.

4 σχόλια:

  1. Καλά το πόσο μου αρέσουν τα θεματικά πάρτυ δεν λέγεται,και το συγκεκριμένο φαίνεται πως πέτυχε!
    Τέλος για την τούρτα,άστους να λένε!Άντε να πρόσθετες κίτρινο στο ποπ κορν,αλλά είναι κουτιά σαν αυτό συνηθισμένα στην Αμερική,οπότε άστους να λένε,βγήκε όμορφη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι πάντως πως η τούρτα με κούρασε τόσο που δεν ξέρω αν θα ξαναφτιάξω.

      Διαγραφή