Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Monster Party


Πως περνάει ο καιρός μου λέτε; Πέρασε το καλοκαίρι, ανοίξαν τα σχολεία, ήρθε και ο Νοέμβρης, μήνας γενεθλίων για την οικογένειά μας. Ποιος έχει όρεξη για πάρτυ; Η μαμά πάντως όχι.Η μαμά νιώθει πολύ κουρασμένη, δουλειά, διάβασμα,οικιακά,εξωσχολικές δραστηριότητες, ουφ, ουφ και πάλι ουφ. Γι'αυτό και φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό παρτάκι για τα παιδιά με λίγους καλούς φίλούς τους, έτσι να χαρούν τα μικρούλια. Μία τούρτα, λίγα φαγητά και καλή παρεούλα, χωρίς θέμα, απλά πράγματα.
Χωρίς θέμα! Εγώ!Το πάρτυ των παιδιών μου! Χωρίς θέμα!
Αυτά δεν γίνονται!Τέσσερις μέρες πριν το πάρτυ λοιπόν αποφάσισα να ετοιμάσω μια διακόσμηση για το πάρτυ και έρχισα πυρετωδώς τις ετοιμασίες.
Αφού γιορτάζουν τα τερατάκια μου αυτό θα είναι και το θέμα,εύκολο θέμα γιατί με δύο ματάκια τα πάντα μετατρέπονται σε τερατάκια.

  
Το πρώτο τερατάκι μας το έφτιαξα από κουτί δημητριακών και είναι γλυκούτσικο.Το δεύτερο τερατάκι είναι ένα φωτιστικό που είχαμε στην αποθήκη, τρελούτσικο αυτό.


Βρήκα στο ίντερνετ πολύ όμορφα τερατάκια,τα κόλλησα στις γυάλες και στα μπαλόνια.


Δύο βαζάκια διακοσμημένα με ματάκια έγιναν θήκη για τα κουταλάκια το ένα και στο δεύτερο έβαλα και άλλα τερατάκια.
Αχ! ένα μάτι στα μπισκότα μας!


Στους φίλους δώσαμε από ένα καλειδοσκόπιο και τερατοκουτάκια με σοκολατάκια.


Και φυσικά η τούρτα μας, πεντανόστιμη και τερατογλυκύτατη.


Ο μεγάλος γιος ήθελε να χορέψουμε στο πάρτυ. Έτσι την ημέρα εκείνη και ενώ μαγειρεύαμε, στολίζαμε, τακτοποιούσαμε φτιάξαμε και playlist, το οποίο συστήνω ανεπυφύλακτα γιατί τα παιδιά ξεβιδώθηκαν στο χορό.

Χρόνια πολλά στα τερατάκια μου.